Organiseer

Planning Guide

De planning guide is het handboek voor een Passion Week

Start altijd bij de planning guide. Het is het handboek voor het opzetten van een Passion Week waarin alle stappen worden uitgelegd. Extra tips en benodigdheden staan als aanvulling op deze pagina. Je kunt de planning guide downloaden door rechts op het boekje te klikken.

Checklist

Start altijd bij de Planning Guide. We hebben ook een kort overzicht van de taken en verdeling.

Thema en titels

Door een voor jouw stad aantrekkelijk thema en titels uit te zoeken bereik je meer studenten. Spreek deze op tijd door met je sprekers!

Follow-up

Het belangrijkste van een Passion Week is een goede follow-up opzetten. De feedbackkaartjes zorgen dat studenten zich hiervoor kunnen aanmelden.

Je vereniging

Voor het organiseren van een Passion Week is het essentieel om je vereniging mee te krijgen. Zij kunnen meehelpen en studiegenoten meenemen.

Gebed

Gebed is de basis voor je Passion Week. Stuur daarom jullie gebedsmail naar zoveel mogelijk mensen. Ook wil 24-7 Prayer je hier graag bij helpen.

Promotie

Een goede overzichtelijke flyer maakt je Passion Week aantrekkelijk. Daarnaast kun je via de socialmedia ook veel promotiemethoden opzetten.

Fondswerving

Een Passion Week organiseren kost geld. Daarnaast geeft het de ruimte om iets tofs neer te zetten. Begin daarom op tijd met fondswerving. Denk hierbij aan lokale kerken, maar ook je thuis gemeente. En vraag naast geld ook altijd gebed!

Tijdens de week

Onderstaande zaken kunnen jullie helpen om je week nog beter weg te zetten. Kijk er daarom van te voren na en kijk wat je hiermee kunt doen.

Gast (worden)

Voor je eigen ervaring is het goed om bij een Passion Week in het buitenland mee te kijken. Daarnaast is het super chill als je studenten uit Nederland of het buitenland hebt die jouw komen helpen tijdens je Passion Week. Geef ze daarom ook een warm welkom in je stad.

Sluit Menu