Over ons

Het nationale team van IFES Passion Week is initiatiefnemer van dit project en ondersteunt de organisatie van de Passion Weeks door nauw contact met de studentencommissies te onderhouden en aan te moedigen. Dit sluit aan bij onze visie waar we met focus op zowel het hoofd als het hart voor en door studenten op zoek gaan naar antwoorden op de grote vragen.

Ons team

Ons team ondersteunt direct de lokale Passion Weeks. Samen denken we na over visie, en hoe dit praktisch uit te werken is voor de weken zelf.

Onderdeel worden van ons team? Kijk dan naar onze vacatures

Onderdeel van IFES

De Passion Week is onderdeel van de IFES-groep. Onze visie is om studenten tot bloei te laten komen in gemeenschap, gevormd door het Evangelie, zodat zij impact hebben op de campus, in de kerk en in de maatschappij, tot eer van God. Binnen de IFES groep geven de verschillende projecten op hun eigen manier vorm en invulling aan onze visie. We doen dit vanuit eenzelfde basishouding. We gaan naar de studenten toe en we luisteren naar hun vragen. Vanuit een gelijkwaardige houding gaan we in gesprek, denken we mee en stellen we vragen.