Zwolle

Datum volgt

Passion week Zwolle is gericht op studenten van het Hbo

"Bij een Passion Week willen we studenten met verschillende levensbeschouwingen met elkaar in gesprek laten gaan over wat hen beweegt en hoe ze aan kijken tegen God en Jezus."

Wat kunt u doen?

Wilt u helpen bij onze Passion Week? Dat kan zeker! We zijn altijd op zoek naar mensen die ons tijdens de week een dag of meerdere dagen kunnen helpen. Ben je beschikbaar om ons praktisch te helpen of om met mensen in gesprek te gaan, stuur ons dan een mailtje. 

Als wij een week willen organiseren als deze dan kunnen we natuurlijk niet zonder gebed. Paulus benoemd in zijn brieven ook het grote belang van voorbede voor het werk dat hij en anderen doen. Als u met ons mee wilt bidden en gebeds- en dankpunten wilt ontvangen kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief hieronder.

Wilt u ons helpen vanuit uw kerk of bedrijf? Ook dan kunnen wij uw hulp gebruiken. Wanneer u ons praktisch zou willen helpen kunt u contact met ons opnemen via de mail.

Wilt u de Passion Week sponsoren? Neem dan contact op via ons mailadres onder aan deze pagina.

Bid voor de Passionweek in Zwolle

Een Passionweek organiseren kan natuurlijk niet zonder gebed. Wanneer we God niet betrekken bij een evenement als dit kunnen we het net zo goed niet organiseren. Daarom willen we ook vragen of u voor onze Passionweek wilt bidden. Bij een evenement als de dit komt een heleboel kijken. We beginnen al ruim een half jaar van tevoren met onze  voorbereidingen en willen niet de focus op God verliezen door de praktische organisatie. Daarnaast komen er tijdens de voorbereiding en tijdens de week ook gebedspunten naar voren. Deze zouden we ook graag willen delen. Wilt u met ons mee bidden? Meld u dan hieronder aan voor onze gebedsmail.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze gebedsmail

Stuur een mail naar zwolle@passionweek.nl of klik hieronder

Eerder in Zwolle

Sluit Menu