Utrecht

In Utrecht wordt elk jaar de Passion Week gehouden. Hierbij werken studenten uit verschillende verenigingen samen om de Passion Week op te zetten en organiseren. Zij vormen samen de Passion Week commissie. Wil je meer weten over Passion Week Utrecht? Check de onderstaande links!

Aankomende evenementen

Er zijn geen agenda-items gevonden

Afgelopen evenementen

Wat kan je doen?

Als wij een week willen organiseren als deze dan kunnen we natuurlijk niet zonder gebed. Paulus benoemd in zijn brieven ook het grote belang van voorbede voor het werk dat hij en anderen doen. Als u met ons mee wilt bidden en gebeds- en dankpunten wilt ontvangen, laat het dan weten via het contactformulier!

Wilt u helpen bij onze Passion Week? Dat kan zeker! We zijn altijd op zoek naar mensen die ons tijdens de week een dag of meerdere dagen kunnen helpen. Ben je beschikbaar om ons praktisch te helpen of om met mensen in gesprek te gaan, laat het ons dan weten via het contactformulier!

Wilt u ons helpen vanuit uw kerk of bedrijf? Ook dan kunnen wij uw hulp gebruiken. Wanneer u ons praktisch zou willen helpen kunt u contact met ons opnemen via het formulier hiernaast.

Wilt u de Passion Week sponsoren? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op