Nationaal team

Simone de Boer-Beer

In september 2015 ben ik gedoopt en is mijn ‘nieuwe leven’ begonnen! Een groot onderdeel in mijn bekering en geloofsleven was (en is) het bezoeken van conferenties en Passionweeks geweest. Het is dan ook een grote eer om nu werkzaam te mogen zijn bij IFES en die studentenconferenties en Passionweeks te mogen organiseren.
Een christen zijn is veel meer dan naar de kerk gaan of bidden. Het is ook het vormen van een community. God weet als geen ander dat wij elkaar nodig hebben om dicht bij Hem te blijven. Onderwijs en ontmoeting staat dan ook centraal in de taken die ik uit ga voeren.

Mijn droom is dat elke student de kans krijgt om God te leren kennen en ik geloof dat een ontmoeting met God je leven voorgoed kan veranderen!

simone.beer@ifes.nl

Sluit Menu