Groningen

In Groningen wordt elk jaar de Passion Week gehouden. Hierbij werken studenten uit verschillende verenigingen samen om de Passion Week op te zetten en organiseren. Zij vormen samen de Passion Week commissie. Wil je meer weten over Passion Week Groningen? Check de onderstaande links!

Aankomende evenementen

De Passion Week Groningen zal plaatsvinden van 14 tot 18 maart.

Er zijn geen agenda-items gevonden

Afgelopen evenementen

Wat kan je doen?

Als wij een week willen organiseren als deze dan kunnen we natuurlijk niet zonder gebed. Paulus benoemd in zijn brieven ook het grote belang van voorbede voor het werk dat hij en anderen doen. Als u met ons mee wilt bidden en gebeds- en dankpunten wilt ontvangen kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief hieronder.

Wilt u helpen bij onze Passion Week? Dat kan zeker! We zijn altijd op zoek naar mensen die ons tijdens de week een dag of meerdere dagen kunnen helpen. Ben je beschikbaar om ons praktisch te helpen of om met mensen in gesprek te gaan, meld je dan aan.

Wilt u ons helpen vanuit uw kerk of bedrijf? Ook dan kunnen wij uw hulp gebruiken. Wanneer u ons praktisch zou willen helpen kunt u dat aangeven via het onderstaande formulier.

Wilt u de Passion Week sponsoren? Neem dan contact met ons op of geef direct via onderstaande button!

Neem contact op