GoPro

De GoPro vindt plaats op 17 november 2018 en is voor Passionteams, Sprekers en Veritas-moderatoren

Drie verschillende tracks:

Spreken voor studenten van hele verschillende achtergronden is een mooie uitdaging. In deze track krijg en oefen je zelf met tools om hierin te groeien.

Sprekerstrack

Dit de track voor iedereen die een Passion Week of Veritas gaat opzetten. Je krijgt veel handvatten en leert hoe je nog meer uit je events kunt halen.

Organisatietrack

Een Veritas-forum wordt geprestenteerd door een moderator. Hij of zij kan de avond tot een succes maken. Tijdens deze track leer je alle fijne kneepjes van dit vak.

Moderatorstrack

GoPro

 

De volgende GoPro staat gepland op zaterdag 17 november van 09:30-17:00 en zal plaatsvinden in Gouda (Groen van Prinsterersingel 44) . De kosten voor deelname zullen €12,50 zijn. 

GoPro staat voor Go and Proclaim en wordt georganiseerd in samenwerking met Ichtus Vlaanderen. Het doel van deze trainingsdag is het trainen van evangelisten die mogelijk gaan spreken in universiteit en hogeschool context. Daarnaast willen we de lokale Passionteams en Veritasteams toerusten en de ruimte geven om ideeën met elkaar uit te wisselen. Sinds 2018 werken we samen met  Veritas die op de GoPro haar moderatorstrack aanbiedt.

Sluit Menu