GoPro

De GoPro vindt plaats op 19 oktober 2019 en is voor Sprekers, Passion/Veritas/Alphateams en Veritas-moderatoren

Drie verschillende tracks:

Spreken voor studenten van hele verschillende achtergronden is een mooie uitdaging. In deze track krijg en oefen je zelf met tools om hierin te groeien.

Sprekerstrack

Dit de track voor iedereen die een Passion Week, Veritas of Alpha gaat opzetten. Je krijgt veel handvatten en leert hoe je nog meer uit je events kunt halen.

Organisatietrack

Een Veritas-forum wordt geprestenteerd door een moderator. Hij of zij kan de avond tot een succes maken. Tijdens deze track leer je alle fijne kneepjes van dit vak.

Moderatorstrack

GoPro

De volgende GoPro staat gepland op zaterdag 19 oktober van 09:30-17:00. De kosten zijn dit jaar 10 euro inclusief lunch. De locatie is De Kazerne aan de Groen van Prinsterersingel 44 in Gouda (CSG de Goudse Waarden). GoPro staat voor Go and Proclaim en wordt georganiseerd in samenwerking met Ichtus Vlaanderen, Veritas en de  Alpha-students. Het doel van deze trainingsdag is het trainen van evangelisten die mogelijk gaan spreken in universiteit en hogeschool context. Daarnaast willen we de lokale Passionteams en Veritasteams toerusten en de ruimte geven om ideeën met elkaar uit te wisselen. 

Het programma voor GoPro 2019. 

Sluit Menu