Drama

Door het gebruik van drama of film kan je de impact van je avond programma enorm versterken

Drama bronnen

Er zijn verschillende soorten drama beschikbaar die je kunt gebruiken. Daarnaast willen we in de komende jaren ook nieuwe drama stukken laten ontwikkelen voor Passion Weeks. Hieronder kun je daar meer informatie over vinden. Een andere manier om drama in te zetten is gebruik te maken van filmfragmenten of zelfs de hele Passion Week rondom bekende films opzetten.

Drama stukken

Er zijn een aantal drama stukken geschreven die makkelijk in te zetten zijn tijdens je Passion Week. Hieronder kun je ze in één keer downloaden. In de komende maanden zal er een betere indeling gemaakt worden zodat je sneller kunt vinden wat je zoekt. Via onderstaande links zijn wat filmpjes terug te vinden van een aantal stukken. 

Happening

In de toekomst willen we in samenwerking met de Happening van Navigators korte sketches gaan ontwikkelen voor gebruik tijdens Passion Weeks. Laat het op tijd weten als je iets specifieks zoekt. Dan kijken we wat er mogelijk is.

Gebruik van film

Tijdens je Passion Week kun je één of zelfs alle avonden opzetten rondom films. In Sheffield liepen de Passion Weeks niet echt goed, maar toen ze in gingen zetten op film trokken ze veel meer mensen aan. Hieronder kun je hier informatie en tips over terug vinden.

Sluit Menu